Praktijk voor oefentherapie, psychosomatiek en slaaptherapie

Afspraak maken

Gezonde organisatie

Goed functionerende werknemers zijn essentieel voor een gezonde organisatie. Als je mensen zich blijven ontwikkelen, blijft je organisatie dat ook. Als het goed gaat met je personeel, merk je dat aan de kwaliteit van bedrijfsvoering en daarmee de resultaten. Mensen functioneren beter wanneer ze zich goed voelen en plezier hebben in hun werk. Hoe kun je dit positief beïnvloeden? Wat kun je doen om het werkplezier te verhogen? Hoe voorkom je ziekteverzuim en stimuleer je optimale prestaties van je medewerkers?

Blije medewerkers

Ik help je jouw medewerkers optimaal tot hun recht te laten komen. Zodanig dat zij hun talenten zo veel mogelijk kunnen benutten en doen waar ze blij van worden. Een tevreden medewerker presteert beter en is creatiever. Ik leer mensen hoe ze energiek en vitaal in hun werk kunnen staan.

Gedragspatronen veranderen

Ik kijk naar de persoon achter de medewerker. Elke werknemer is een uniek mens met al zijn unieke eigenschappen. Ik kijk naar de zichtbare én de onderliggende facetten. Zowel fysieke, psychologische als sociale factoren zijn belangrijk. Aan de orde komen (mogelijk belemmerende) overtuigingen, emoties en gedrag. Wanneer wordt een kwaliteit een valkuil? Iemand kan bijvoorbeeld last hebben van een te groot verantwoordelijkheidsgevoel, faalangst of perfectionisme. Samen kijken we hoe we dit kunnen wijzigen naar concrete vaardigheden om verder te ontwikkelen.